Херо: Черноморец е единственият отбор, който играе истински мачовете си

Архив Бургас

11-05-2012, 18:45

Автор:

gong.bg

Всичко от Автора

„Бих определил нашия сезон като отличен. Черноморец е единственият отбор, който играе истински мачовете си“ - смята треньорът.

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров, заяви пред Дарик радио, че не желае да коментира слуховете, които се появиха в медиите за опити от Лудогорец, да бъдат пробити футболисти на „акулите“.

Бургазлии гостуват в Разград на Лудогорец на 12-ти май (събота) от 16:00 часа.

„Много деликатна тема и не искам да я коментирам. Аз вярвам на моите футболисти на 100 процента и просто не искам да вярвам, че може да има подобни неща. Надявам се нещата да се решават на терена, с чисто спортно-технически средства.“, заяви наставника.

Относно случилото се с квотата за евротурнирите, която трябва да бъде разпределена от турнира за Купата на България, но това стана ясно едва преди два дни, по вина на БФС, Херо заяви:

Знаем, че ще е трудно, но ние ще се постараем да надиграем Лудогорец. Бих бил доволен и на частичен успех, но ще търсим победата. Разбирам и уважавам противника, но всеки отбор си гони целите, а ние искаме да имаме шанс да сме в тройката“.

„Бих определил нашия сезон като отличен. Черноморец е единственият отбор, който играе истински мачовете си“, завърши треньорът.