Лятото ще почивам, няма да пея по морето, закани се Любо Киров

Архив София

22-05-2012, 21:25

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Сега планирам ходене до Ню Йорк, за да не седи визата ми неизползвана, каза бившият вокалист на група "Те", след като приключи клубното си турне Life is Beautiful

След края на националното си клубно турне бившият вокалист на група "Те" Любо сподели своите впечатления от публиката у нас и разказа повече за най-интересните си преживявания. Турнето премина под мотото Life is Beautiful по заглавието на едноименния свръхуспешен сингъл на изпълнителя. "Явно сме достатъчно луди, за да харесваме това, което правим, и да се чувстваме добре, каза Любо. - За мен най-важното е, че се занимавам с неща, които ми доставят удоволствие".

Той добавя, че обича сценичните изяви с банда. "Аз съм стар групар и това ме зарежда, категоричен е той. - Лятото ще продължавам да свиря, но по-малко в София. Въпреки това, аз не съм от този модел, който ходи лятото да пее по морето. Ако имам покани за нормални концерти по морето - да! Иначе лятото го ползвам за почивка и седмица-две в чужбина. Сега планирам ходене до Ню Йорк, за да не седи визата ми неизползвана".