След запой палят колата за шкембе чорба, трима пристигат в моргата

Архив София

16-06-2012, 14:53

Снимка:

flickr/nfhoward

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

„Петима души се качват в една кола, на сравнително спокоен път, след зверска употреба на алкохол, отиват да ядат шкембе чорба и някои от тях приключват в моргата” - каза главният секретар на МВР Калин Георгиев.

През изминалата нощ на територията на страната са станали две тежки катастрофи.

Това каза главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев в предаването "Факторът Кошлуков" на ТВ7. В Търговище са загинали трима души.

Катастрофата е станала на главния път І - 4, между Търговище и Шумен, след разклона за село Буховци. Фолксваген Поло излиза от пътя, удря се в дърво, лети около 15 - 20 метра, пада по таван. Трима са загинали, двама са в болница. Движението не е било спирано и в момента се осъществява нормално. Произшествието е обработено.

Сигналът за катастрофата е получен около 05,20 часа.    

„Петима души се качват в една кола, на сравнително спокоен път, след зверска употреба на алкохол, отиват да ядат шкембе чорба и някои от тях приключват в моргата. В Хасково също има един неприятен инцидент. Млади хора отново след употреба на алкохол, един от тях е загинал, двама са тежко ранени” - каза главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Пътнотранспортно произшествие с лек автомобил Мазда, управляван от 19-годишен хасковлия е станало тази сутрин в 02,30 ч. на кръстовищата на бул. "Васил Левски" и "Илинден" в Хасково. На място е починал 19-годишен младеж, който се е возил в колата. Поради движение с несъобразена скорост, водачът на автомобила е изгубил управление на колата и се е ударил в парапет на мост на река Хасковска, след което се е ударил в дърво и колата се е преобърнала.

Водачът на автомобила е с фрактура на прешлен на гръбначен стълб, с опасност за живота. Пострадали са още две момичета, които също са с опасност за живота. Едното е на 16 години, с контузни рани по главата и гърдите, другото е на 19 години с контузия на мозъка, на бял дроб и травма на корема. И тримата пострадали са в Хасковската болница.