Нина Добрев казва, че е българка в забавна пародия на реклама (ВИДЕО)

Архив София

04-07-2012, 23:30

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Нина рапира лудо в кадрите и танцува на плажа. В един момент от речта си посочва, че е българка и казва на български език "Крем за слънцето"

Звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев се снима в ново, американско видео - забавна пародия на ТВ рекламите на слънцезащитните лосиони (SPF).

Тя рапира лудо в кадрите и танцува на плажа. В един момент от речта си посочва, че е българка и казва на български език "Крем за слънцето", предаде сп. "Мениджър".

Видеото е част от YouTube каталога на Funny or Die - комедиен видео уеб-сайт, създаден от продуценската компания на Уил Феръл и Адам Маккий "Gary Sanchez Productions". В сайта се публикуват създадено от потребителите видео съдържание и специално заснети забавни филми с участието на някои от големите американски звезди, включително Чарли Шийн, Раян Гослинг, Партик Стюарт, Даниел Ратклиф, Хилари Дъф.

"Рекламата" е насочена към младежката аудитория и тийнейджърите в Щатите, сред които родената в София Нина има милиони фенове. Другата звезда в нея е Ник Браун. От вчера тя събра хиляди прегледи. Можете да я видите след текста.

Припомняме, че в самия сериал, с чиято роля Нина стана световноизвестна в няколко сцени героите я поздравяват на български език със "Здравей, Катерина". Освен това, в сцени от филма самата тя продължително говори на български език. Наскоро, през месец май, в американско телевизионно ток шоу, актрисата демонстрира чудесна форма, направи йога движение и шпагат на живо в ефир, които бяха прегледани в YouTube над 2 млн. пъти и събраха още симпатии сред американците.