Гонзовица отрече да е проститутка, не познавала Хамстера

Архив Бургас

07-07-2012, 12:56

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Василева обясни, че е чувала за "Май Ейджънси", агенцията на Мирослав Йончев, по време на един от конкурсите, в които участвала, но никога не е работила за нея.

"Не познавам Хамстера и Мирослав. Никога не съм работила за тях.", заяви в ефира на bTV Светлана Василева, която бе замесена в група за трафик на хора и склоняване към проституция, ръководена от Антон Петров-Хамстера, "Мистър България" - Мирослав Йончев и Цветко Цветков.

До задържането на тримата се стигна, след като Мисис България 2008 Ралица Тодорова се съгласила да съдейства на прокуратурата за разплитането на престъпната организация.

"Едно време бяхме съседки с Ралица, но нито имам телефона ѝ, нито съм ѝ звъняла. Не мога да си обясня защо цитира моето име и ме намесва в неща, за които нищо не знам.", сподели Василева.

"Не са ме викали за разпит, от медиите разбрах, че името ми се спряга в тази история.", продължи бившата "Мис Плейбой", "Ще съдя Ралица за клевета, наела съм си адвокат, който да защити правата ми и от медиите, и от прокурора, който е толкова убеден, че съм замесена с платена любов.

Василева обясни, че е чувала за "Май Ейджънси", агенцията на Мирослав Йончев, по време на един от конкурсите, в които участвала, но никога не е работила за нея. "Ако работех на такова място нямаше да живея на квартира и да се возя с таксита." Миската разказа, че се издържа от собствен сайт, в който се публикуват клюки и жълти новини, финансова помощ получавала и от родителите си. "Това, че имам приятели с пари, не означава, че се продавам, за да ме издържат.", категорична бе Василева.

"Не знам дали не съм обидила някого с нещо написано на сайта, който ръководя, но аз лично, не съм се наемала да пиша конкретно за някого", каза миската. "Вероятно и аз съм виновна, защото преди година много се шумеше около името ми, бях скандална, а сега ситуацията е - с моите камъни, по моята глава.", разкая се Василева.

Според нея тя е замесена в историята с Хамстера и платената любов, заради скандалното си име. "Но никога не съм била нито в Дубай, нито в Белгия. Още по-малко знам какво означват кодовите име "Салата Цезар" или някое друго."

"Мис Плейбой 2009" призна, че е получавала предложения за платена любов, най-чето в баровете, където ходела, но никога не се е съгласявала. "Присмивам се на подобни предложения. Това, че съм се снимала гола, не означава, че ще се спя с някого за пари.", категорична бе Василева.