Концертът на Лейди Гага в София се мести в зала "Арена Армеец"

Архив София

17-07-2012, 11:14

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Първоначално за място на концерта, който ще се проведе на 14 август от 20 ч., беше предвиден националният стадион "Васил Левски".

Концертът на Лейди Гага в София ще бъде преместен в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите Live Nation и София Мюзик Ентерпрайсис.

Първоначално за място на концерта, който ще се проведе на 14 август от 20 ч., беше предвиден националният стадион "Васил Левски".

Припомняме, наскоро преместиха и концерта на Red Hot Chili Peppers в Арена Армеец. Концертът също беше заплануван за националния стадион.

Ценовите категории на билетите за Gaga и позиционирането им спрямо сцената в "Арена Армеец" остават без промяна, уточняват организаторите. Всички правостоящи билети ще са валидни за "Арена Армеец", без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от днес - 17 юли, до 14 август 20.00 ч. в деня на концерта на следните места:

Касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София

Централният офис на Тикетпро - София, ул. Шандор Петьофи 28

На касите на Арена Армеец София – в деня на концерта