Кела прибра 1 млн. евро от семеен имот в центъра на Бургас

Архив Бургас

27-07-2012, 14:31

Снимка:

БургасУтре

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Според близки до семейството на Пламен Дишков с продажбата се заела съпругата му, която била плътно до него в годините, когато шефът на СИК беше в неизвестност.

1 млн. евро прибрал Пламен Дишков - Кела от продажбата на луксозна къща в Морската градина, на метри срещу 5-звездният хотел “Приморец”. 

Според близки до семейството на Пламен Дишков-Кела с продажбата се заела съпругата му, която била плътно до него в годините, когато шефът на СИК беше в неизвестност.

По данни на източници, пожелали да останат анонимни, тя го последвала и след екстрадицията му в България. В момента живеела в центъра на града, за разлика от родителите му и брат му, които от години живеят в крайния к-с Славейков.

При завръщането си в България по заръка на мъжа си съпругата обявява внушителния имот за продан. Къщата се намира на ул. “Александър Батенберг” и е обявена за паметник на културата.

По всичко личи, че е добре поддържана през годините, вероятно и затова Кела е успял да прибере сумата от милион евро за нея, казаха осведомени.