Armin van Buuren застава зад пулта на Solar в 2 след полунощ

Архив Бургас

03-08-2012, 09:38

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Транс иконата е сред диджеите, които веднъж докоснали се до родната публика, се превръщат в истински глобални посланици на страната ни. 

Всяка от трите вечери на Solar Dance Arena на Spirit of Burgas ще бъде стилово различна, за това организаторите на най-големия фестивал за електронна музика у нас са осигурили едни от най-големите звезди от света на електронната музика.

Тази вечер зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren. Той е сред диджеите, които веднъж докоснали се до родната публика се превръщат в истински глобални посланици на страната ни.

Още първото си гостуване на Solar Summer Festival през 2010 г., Armin обяви за най-доброто си парти за годината, а кадри от миналогодишната му визита у нас бяха включени във видеото на пилотния му сингъл „Orbion"

В събота на 4-ти август, Solar Dance Arena ще събере двамата любими хаус диджеи на българската публика Mark Knight и Fedde Le Grand. Всяка тяхна самостоятелна изява у нас задължително се определя като легендарна, но в тандем парти настроението, което създават е трудно за описание.

„Очаквам с нетърпение участието си в България. Мисля, че съм споделял много пъти, че Yalta Club е един от моите най-любими клубове в света, затова когато ме поканиха за хедлайнер на Solar Dance Arena, нямах никакви колебания. Наистина много се вълнувам и съм сигурен, че ще се получи едно жестоко парти”, сподели броени дни преди гостуването си у нас Fedde Le Grand.

Последната вечер на Spirit of Burgas, 5 август, е запазена за техно магнатите Richie Hawtin и Dubfire. Като тандем зад пулта, двамата техно артисти са желани гости на най-големите световни фестивали, а благодарение на Solar, българската публика ще може да види за първи път общото им шоу.

Освен като основател на един от най-влиятелните музикални лейбъли – Minus, Richie Hawtin е известен и с любовта си към японската кухня. Наскоро той сподели, че мечтата му е да отвори свой саке бар в Берлин.

Дори последната му парти концепция Enter, която цяло лято ще се случва всеки четвъртък в клуб №1 в света – Space Ibiza, има специален бар, на който цяла нощ се предлагат японски вкусотии. Затова и организаторите на Solar Dance Arena са организирали специално японско меню, включващо различни видове суши и саке.