Касапница в Слънчев бряг, заклаха жена на паркинг пред х-л "Гларус"

Крими

03-09-2012, 00:00

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Жената е била нападната около паркинга на х-л "Гларус" в курортния комплекс

30-годишна жена бе нападната и брутално намушкана с нож от непознат на паркинг в х-л "Гларус" тази нощ. Сигнал за нападението е получен час след полунощ.

От полицията уточняват, че убитата е от Самоков. Била управител в заведение в комлекса. И към  момента на място се извършват огледи. Жената е била нападната около паркинга на х-л "Глобус" в курортния комплекс. Открита е до паркиран джип “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, управляван от 18 годишния С.К. от Несебър. Тя е била с няколко прободни рани в дясната половина на тялото, а несебърлията с порезни рани по дясната ръка.

Несебърлията е приет в отделението по съдова хирургия към МБАЛ-Бургас. От там казаха за Burgasutre, че няма опасност за живота му. От намушкването е засегната важна артерия на дясната ръка, но лекарите вече са се погрижили за състоянието му.

Момчето не желае и категорично отказва да разговаря за случилото се, както и да бъде снимано казаха още от пресцентъра на лечебното заведение. Ппред униформените обаче той разказал, че докато жената се качвала в автомобила му от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Несебърлията се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатия избягал от местопроизшествието.

Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, издирени и разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.

Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от РУ Несебър.