"Почивай в мир!" пишат във фейсбук близки на убитата в Слънчев бряг Мария

Крими

03-09-2012, 00:00

Снимка:

facebook.com

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

"Познаваме се от детството ни, беше много добър и усмихнат човек. Много приветлива и винаги позитивна. Помня, че и пееше много хубаво", разказва Пламен

"Почивай в мир", това пишат близки и приятели на убитата снощи в Слънчев бряг млада жена по стените си във фейсбук. Сред коментарите личи мъката на хората от загубата им.

Burgasutre се свърза с нейн познат, който я описа като добър човек. Пламен Агелов разказа, че била приветлива и лъчезарна. "Познаваме се от детството ни, не бяхме много близки, но беше много добър и усмихнат човек. Много приветлива и винаги позитивна. Помня, че и пееше много хубаво", си спомня още Пламен.

От профила на Мария във фейсбук ясно личи, че е била много влюбена и щастлива от новата си връзка. В коментари на снимка качена от самата нея точно преди 5 дни приятели на убитата млада жена я поздравяват затова.

Както БургасУтре вече съобщи 30-годишната Мария З. беше нападната на паркинг пред х-л "Гларус" в Слънчев бряг. Убиецът й я е дебнел в храстите. Поваля я на земята и я пробожда смъртоносно. Жената издъхва на паркинга пред хотела.

От полицията работят по няколко версии за убийството, каза шефът на ОДМВР Милен Димитров. За сега обаче той отказа да съобщи подробности около разследването и уточни, че такива ще бъдат оповестени по-късно през деня.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен