Менашки искал да сплаши Мария, не да я убива. Заяждала се с новата му изгора

Крими

04-09-2012, 00:00

Снимка:

facebook.com

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

След поредното стълкновение между двете той решил да поеме положението в свои ръце и да сплаши брюнетката като мислел, че така ще приключи враждата

Убиецът на хубавицата Мария Златанова - екс-ченгето Михаил Менашки, е планирал нападението срещу бившата си любов, това разкриха пред Burgasutre близки до задържания. Първоначално обаче обмислял само да я сплаши.

По думите на запознати Мария била в конфликт с новата изгора на Михаил - Маргарита. След поредното заяждане между двете той решил да поеме положението в свои ръце и да сплаши брюнетката като мислел, че така ще приключи враждата между двете и бившата му ще спре да обижда Маргарита.

Нееднократно е отправял директни закани за саморазправа както към жертвата, така и към новият й приятел. Дори веднъж издебнал 18-годишното момче в съблекалните след тренировка във фитнеса.

Приятели на Менашки споделиха още, че с Маргарита ходели от скоро. Момичето било доста по-младо, видно и от снимки в профила й във Фейсбук. За разлика от него обаче тя си е спестила да оповести годежа в социалната мрежа.

На профилната си снимка във фесбук Менашки е с Маргарита и близък приятел в аквапарк по Черноморието. И тримата изглеждат щастливи. Преди ден пък се появиха снимки на двойката от кастинг за статисти в крими-сериала "Под прикритие".

Явно екс-ченгето толкова си е влязло в ролята на лошо момче, че в нощта на 2 срещу 3 септември издебва младата жена и приятелят й на паркинга до х-л "Гларус" в Слънчев бряг и й нанася няколко удара с нож, посяга и на 18-годишния Симеон. В яростта си Михаил изпуска положението от котрол и нанася 5 фатални удара на хубавата Мария,

поне това показа аутопсията. Вероятно обаче се шашка и побягва, а ножа захвърля на около 300 метра от местопрестъплението. Въпросното "сплашване" се оказва убийство и то абсолютно планирано.