Джеймс Бонд иска да се натряска в бар без да го снимат

Архив София

03-10-2012, 09:16

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Всичко от Автора

Даниел Крейг се оплака, че звездите нямат нормален живот

Актьорът Даниел Крейг, който се сдоби със световна слава покрай ролята на Джеймс Бонд, се оплака, че звездите нямат нормален живот.

Англичанинът тъжи по дните, когато е влизал в спокойно в баровете и се напивал без да се притеснява, че някой ще го снима и ще "икраси" първите страници на таблоидите.

Крейг пази ревниво личния си живот от светлините на прожекторите, но признава, че това е много трудно и не може да изпита най-обикновени удоволствия от живота.

"Хората от кино индустрията, които са в нея от 40 години, казват, че разликата е, че в миналото можеше да отидеш да пийнеш в бара, да се напиеш, да паднеш от стола, да си прекараш добре, да си почиваш и никой нямаше да знае за това.

Но сега всички имат фотоапарати. Не че всичко, което искам, е да се напия в бар, но това е просто един пример. Така че вече не мога да живея нормален живот. Защото ще стане обществено достояние, ако се напия в бар или се пека в оскъдни одежди на плажа.

Това са все неща, които нормалните хора правят понякога. Тъжно е, защото харесвам баровете", сподели Крейг пред сп. "Венити Феър".