ВИДЕО: Лейди Гага повръща на сцената в Барселона

Варна Лайф

08-10-2012, 23:15

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

След Джъстин Бийбър и Лейди Гага извика „Боата” на сцената по време на песента „На ръба на славата”

Нещо се случва с тези поп звезди! Това е епидемия!

Първо Джъстин Бийбър оповръща цялата сцена на скорошен концерт, заявявайки, че е пил твърде много мляко преди шоуто, сега Лейди Гага хвърли обяда си по време на представление в събота в Барселона! Моля някой да забрани млякото в гримьорните на поп звездите!

По време на изпълнението си Гага се разхожда на сцената с гръб към публиката, когато  се навежда над парапета и направо изригва на гърба на сцената. После прави няколко танцови движения. Тогава повръща отново.

После прави още няколко танцови движения и повръща още малко, докато танцьорът до нея се чуди как да замаже положението. След около 30 секунди Гага възобновява изпълнението на песента "На ръба на славата" и сякаш нищо не се е случило.

Въпреки проблема с храносмилането, Гага, като съвършен професионалист, какъвто е в действителност, довършва шоуто и нито веднъж не споменава повръщането през останалата част от концерта.

Въпреки това, Гага не може да избяга от злите очи на интернет поколението.

Очевидно е, че е повърнала и в крайна сметка тя написа в Туйтър:

„Молех се никой да не забележи, но всъщност падна голям смях, ако се нуждаете от това! Лейди ПовърГа - Лебедово езеро от повърнато”.

И сама е постнала видеото от инцидента.

Браво на нея, нима не е смела, да публикува сама резила си, Джъстин Бийбър никога не би го направил!

Вижте Лейди Гага „На ръба на славата” връщайки целия си обяд...