Никол си е на мама и тате. Или от любов, или от страх

Булевард

18-10-2012, 15:22

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Синоптичката има гадже от 5 години, но не живее с него

Никол Станкулова се открои като един от най-уравновесените и начетени съквартиранти във VIP Brother. Мнозина дори я смятат за един от най-сериозните претенденти да си тръгне последна от шоуто като победител.

Тя е завършила едновременно 2 престижни гимназии, висше образование финанси, модел е на „Ивет фешън“ и гради кариера в телевизията. Но на 25 години все още живее с майка си Елена, която е психолог-следовател в СДВР, твърди сп. Story. Досега двете са се разделяли едва за 10 дни, което говори или за силна привързаност, или за страх на красавицата да напусне семейното гнездо.

От ученическите години на дъщеря си Елена отсява и гаджетата й и контролира отблизо какво й се случва на любовния фронт. Дали самата Никол се чувства комфортно в желязната прегръдка на мама, която веднъж беше споделила в интервю, уж на шега, че когато детенцето й се запъти към венчило, ще се наложи да се надруса с лескотан на сватбата?

Никол има сериозна връзка от 5 години със сина на собственик на един от големите птицекомбинати у нас, но в нито един момент не е предпочела да заживее отделно под един покрив с гаджето си.   

Всъщност за семейните отношения между майка и дъщеря Станкулови е разкрил синът на Стефан Данаилов - Влади. След напускането на тв предаването той е разкрил, че Никол е израстнала подтисната от очакванията на родителите й към нея. Заплашвали са я, че ще я оставят в дом за сираци, ако прави бели и не е отличничка.

Според психолога Ани Владимирова обаче тя има здрава партньорска връзка и добро кариерно развитие, в което е използвала една изключително подкрепяща фамилна среда – нещо, за което всички плачем, че рядко се среща в съвременния свят.