Патрашкова става ментор на Златка, дава й книги за обща култура

Бургас Лайф

20-10-2012, 17:39

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Багата сви батериите от микрофона на Къци, докато шоуменът спеше

Върлият враг на Златките Кристина Патрашкова изненадващо стана първа приятелка на бившата Мис Плеймейт и дори ще й помага да обогати общата си култура.

На задушевна разходка двете се разбраха, че щом излязат от ВИП Брадър журналистката ще даде списък със задължително четиво на изкусителната бургазлийка и така ще попълват заедно дупките в знанията й. Освен това Криси ще се погрижи и за стила на Златка Блек и двете първи дружки ще ходят заедно на шопинг веднага щом шоуто свърши.

Междувременно пък Златка най-накрая реши да сподели горещата клюка, която разбрала по време на последния лайф за бебето на Багата. Докато тя миеше чинии, а той закусваше, Златка най-накрая призна за дълго пазения слух, че с приятелката му очакват наследник.

„Възможно е”, каза кротко Багата и продължи да хапва спокойно, с което изчерпа темата. „Ако е така, супер, много добре”, опита Златка да продължи темата, на което бившият световен шампион дори не намери смисъл да отговаря и диалогът замря тотално.

По-късно плеймейтката все пак сподели с Биг Брадър колко пречистена и щастлива се чувства след като веднъж завинаги е приключила с екс гаджето си и вече е наистина готова да обърне нова страница.

Багата пък от своя страна погоди поредния номер и сви батериите от микрофона на Къци, докато шоуменът спеше. Мистър Невада обаче дори не намери смисъл да стане от леглото и да се разправя с наглия шегаджия, а просто сложи метална лъжица за антена и набързо оправи комуникацията си с Брадъра. За реванш Къци влезе в комбина с Орлин и двамата скриха част от алкохола в Къщата.

За да разнообрази малко ежедневието на родните звезди, БИГ Брадър заложи на нова провокация. Като бонус в новата седмична мисия, в която виповете са разделени на гръцки богове и простосмъртни, обитателите на Олимп ще получат привилегията да подслушват останалите съквартиранти. Градусът на напрежението със сигурност ще се покачи след като и последните тайни и задни мисли станат достояние на всички.