Принтер за 11 бона и воден атракцион с топки излизат на тезгяха

Парите

07-11-2012, 12:04

Снимка:

BurgasUtre, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Новите оферти на частните съдебни изпълнители за оглед от днес

Цифров принтер за над 11 хил. лв., електрическа пещ за хляб и воден атракцион с надуваеми топки изкараха на тезгяха частни съдебни изпълнители в Бургаско, показа репортерска проверка на Burgasutre.

От днес в продължение на месец тече огледът на пещта, която е с капацитет за 180 хляба на зареждане и мощност 36 KW. Началната цена, от която ще започне наддаването, е 7 660 лв. Собственик е ПК “Подкрепа” в каменското село Трояново.

В същия срок частен съдебен изпълнител Георги Пеев изкарва на публична продан и цифров принтер “Xerox” със стартова цена 11 136 лв.

От обявлението още става ясно, че скъпата техника, която се намира в добро състояние, принадлежи на ЕТ ”ПИКСЕЛ-Гинка Кехайова”.

Супер воден атракцион изкара на тезгяха пък частен съдебен изпълнител Делян Николов. 7- метровия надуваем басейн и три двуметрови топки за ходене по вода излизат на търг с начална цена от 15 хил. лв.

Бонус към офертата са и рампа за басейна, електронно устройство за отчитане броя на ползване на топките, преградна стена за безопасност с винил, както и помпа за надуване на водния атракцион. До неговата продажба на търг се стигнало след запор, пише още в обявлението си Николов. Огледи и оферти се приемат до 26-и този месец, а на следващия ден ще стане ясно дали има купувач на съоръжението.

Частен съдебен изпълнител Таня Маджарова пък пусна цялото техническо оборудване на “Пластмасови изделия” АД. Част от оборудването включва машина за огъване на сламки, матрица за кутии за сладолед и сирене, както и за всякаква посуда –машини за пластмасови лъжици, вилици, ножчета, дори сламки.

Верикална машина за почистване на стъклопакети за 6 бона, климатик за 150 лв. също са обявени за публична продажба заради различни тежести.