Ерик Мартин удря рамо на Бургас 2019, иска да участва и в Spirit-a

Бургас Лайф

09-11-2012, 16:12

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Легендарният рокаджия към кмета: Вие сте истинският Mr Big

Аз ще бъда вашето рекламно лице по света в кампанията зза културна столица на Европа през 2019 г., това обеща на кмета Димитър Николов легендарният рокаджия Ерик Мартин.

Както BurgasUtre вече писа вокалистът на бандата Mr Big пристигна в Бургас на участие, с което стартира европейското му акустично турне.

Мартин сподели, че това е първата му среща с кмет и въпреки че усещането е странно, се чувства доста комфортно. Вокалът на Mr Big изпробва кметския стол и получи покана от Николов да бъде "кмет за един ден".

Мартин заяви, че няма нищо против и би се връщал още много пъти в Бургас, достатъчно му е да знае, че хората тук харесват рок енд рол. Той заяви желание да участва с групата си на фестивала Spirit of Burgas в някое от следващите издания.

Ерик Мартин си тръгна от срещата с бургаския кмет със значка „Аз подкрепям Бургас 2019“, която веднага закачи на ревера си, както и с тениска с надпис „Аз съм бургазлия“.

В официалната книга за автографи на общината той написа "На моя нов най-добър приятел - кмета на Бургас. Вие сте истинският Mr Big".