С 24 лв. на вечер за ски ваканция изкушават зимните курорти

Бургас Лайф

10-11-2012, 10:02

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Супер офертата включва и много СПА глезотийки към пакета

Нощувка в 4-звезден СПА хотел в Банско със закуска плюс ползване на най-различни глезотийки само за 24 лв. на човек е една от топ офертите, с които изкушават зимните курорти преди старта на декемврийските празници, показа репортерска проверка на BurgasUtre.

Независимо, че живакът в термометрите все още гони сравнително високи стойности, зимните оферти за ски и отдих в планината буквално заваляха. Предложенията са шокиращо привлекателни и грабват окото не само с ниски стойности, но и с изобилие от екстри към тях. Басейн, сауна, джакузи, тропически душ, ароматна баня, интернет, та дори и гардероб за ски екипировка са част от екстрите във Банско. Освен това бутиковият хотел се намира на стратегически място - на 300 метра от кабинковия лифт на курорта и на около 800 от центъра на градчето.

18 лв. пък за ден престой е цената в хотел с три звезди пак в Банско. Тук също е включена закуска, съдържателите му обаче са заложили и на друг пакет - нощувка със закуска и вечеря ще ви излезе 23 лв., ако решите да се възползвате от предложението.

В Пампорово също са доста щедри откъм оферти. Зимният курорт е истинска перла за любителите на планинския отдих и ски-спорта. Само за 60 лв. на вечер може да се почувствате на седмото небе в уникални 5-звездни хотели, разположени само на няколко метра от пистите.

В този пакет на туроператора се крие истинска изненада - романтична вечеря на свещи и червено вино ще впечатли нежните души и ще задоволи и най-изискания вкус.

Пълен релакс, лукса и комфорта са само част от зимната приказка, която със сигурност ще помните дълго.

Хотелиерите в Сандански също предлагат примамливи оферти. Там са помислили за цялото семейство. 88 лв. излиза двудневен престой с вечери, а децата до 4 години се настаняват безплатно. 

Малкото, но приказно особено през зимата Добринище също не изостава пред по-големите курорти. Престоят там гарантира страхотни емоции в уютна обстановка. Около селцето има страхотни писти, които по нищо не отстъпват на тези в Банско, Боровец или Пампорово.

Много от сноуборд запалянковците избират именно Добриннище, за да попързалят снежните дъски. Освен добри ски и сноуборд условия, там е много по-евтино в сравнение с другите зимни курорти. Местните предлагат частни стаи и квартири. Хотелите са по-скоро семейни, но сутрин стопаните ще ви изненадат с вкусна домашно приготвена баница, а за вечеря биха ви сервирали нещо традиционно, естествено с току-що наточено домашно червено вино и дебели луканки и мезета.

За всеки мераклия за зимна почивка остава само въпросът какво би избрал - лукса и множеството глезотийки или домашния уют и местното гостоприемство на планинарите.