Упоиха бесен айтозлия, трошил с глава прозорците в районното

Крими

11-11-2012, 14:48

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ченгетата се видели в чудо и поискали съдействие от медиците, които веднага поставили на побойника успокоително, за да се кротне.

28-годишен мъж от Айтос е бил упоен с инжекция след като буйствал в местно заведение и натрошил прозорците на районното с глава. 

По данни на полицията около 5 часа вчера е получен сигнал за скандал в заведение "Астел", което се намира в центъра на Айтос. На място униформените бързо установили, че 28-годишен мъж е нанесъл побой над свой съгражданин.

Младият мъж категорично отказал да придружи патрула до близкото районно, за да изяснят случая и започнал да буйства. Побойникът дори отправил обиди към ченгетата. За да усмирят развилнелия се айтозлия униформените поискали подкрепление. Докато му поставяли белезниците мъжът успял да строши антената на една от патрулките.

Въпреки оказаната яростна съпротива, айтозлията е отведен в местното управление. Там обаче куражлията продължил да буйства, да отправя обидни думи и заплахи и счупил с глава два прозореца, на оперативния дежурен център и на входна врата.

Ченгетата се видели в чудо и в крайна сметка поискали съдействие от Центъра за спешна медицинска помощ в града. Медиците веднага поставили на побойника успокоително, за да се кротне. Мъжът е задържан за денонощие. По случая е образувано досъдебно производство.