Пишман обирджия с маска удари два пъти на камък с оборота

Крими

16-11-2012, 13:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За кратко време пробвал да ограби два магазина, но продавачите не поддали. Въпреки че апашът бил с оръжие и маска на лицето, това не стреснало служителите

Два опита за въоръжен грабеж станали вчера, но и при двата крадецът удря на камък. По данни на полицията единият опит за грабеж е станал в к-с Меден рудник около 18 часа.

Маскиран и въоръжен обирджия влязал в хранителен магазин и заплашил продавачката с пистолет, прозовавайки я да му даде парите от касата.

В този момент обаче от склада на магазина излязъл 60 годишния собственик, който съумял да запази самообладание и прогонил нападателя. Пишман обирджията избягъл от магазина без да вземе нищо.

Горе-долу по същото време в Четвърто РУ получават сигнал за втори подобен случай, пак в хранителен магазин в комплекса.  И във втория по аналогичен начин влязъл маскиран мъж, който заплашил магазинерката с пистолет, призовавайки я да му даде паричния оборот – жената не се уплашила, а оказала съпротива на нападателя, който избягал от магазина, без да вземе нищо. Извършителят на двата опита за грабеж се издирва от служители на Четвърто РУ.