По-представителен формат за десетте най-добри спортисти на Бургас

Спорт

20-11-2012, 13:42

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За направените от клубовете предложения ще гласуват и представителите на бургаските медии

През тази година класирането на спортистите с най-високи постижения в Бургас, се  извършва с анкета на база представените от спортните клубове кандидатури на състезатели, получили престижни награди на национални и международни спортни събития.

За направените от клубовете предложения ще гласуват представителите на бургаските медии, пожелали да участват в анкетата, членовете на постоянната комисия по спорт и младежки дейности към Общински съвет - Бургас, както и двама представители на Община Бургас.

Всички те ще бъдат официално поканени да се съберат в Заседателната зала на Общината на 18 декември, за да попълнят на място своите анкетни листове и да присъстват на преброяването на гласовете. Няколко дни след това, вероятно на 21 декември, ще бъде проведена самата церемония за награждаване на 10-те.

Всяка година Община Бургас връчва финансова награда на своите най-успешни спортисти, както и на техните треньори. Всеки от тях получава по 500 лв. като стимул за развитие, но по-важна е честта да попаднеш в тази представителна класация.