Психопат търси жертви в интернет, мами с обяви за работа

Крими

03-12-2012, 10:46

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Скандално известният ясновидец-изнасилвач Десислав от Пелово отново се появи

Оферти за надомна работа с примамливата заплата от 600 лева заливат сайтове за обяви и продажби на стоки втора употреба. Зад новооткриващата се фондация, която се занимава с паранормални явления и ясновидство се крие скандално известният Деси от Пелово, който лежа в затвора за блудство и изнасилване. Обява публикувана за Варна, чрез която се набират следващите жертвите, за пореден път бе изтрита от администраторите. Този път самозванецът търси жени за надомна работа, които да му пускат обявите в интернет и използва сайта Продавалник.

Във форумите една потърпевшите, която се е разминала само с неприятен разговор по телефона, споделя, че интервюто било около час, като й задавали дори въпроси от интимен характер. По телефона Десислав твърдял, че това е психотест и трябвало да се прави три пъти. Обещал договор и 40 лева на ден. Друга "жертва" споделя, че пробно пет дни без договор трябвало да пуска обявите в колкото се може повече сайтове. 

През годините има стотици подадени жалби срещу "лечебните методи" на човека, който нарича себе си екстрасенс и феномен.

Ето какво споделят очевидци на профила на Десислав във Фейсбук: "Деси огледал чакащите и разпоредил да останат само младите момичета без майките си. Сеансът с всяко от тях продължавал по десетина минути, всички девойки излизали разплакани и със силно зачервени уши. Медиумът заставал зад гърба на пациентката, хващал ушите й, мачкал ги и ги дърпал до скъсване. После силно блъскал главата с юмруци, минавал пред девойката и й нареждал да свали дрехите си. След това започвал да масажира гърдите й, като силно усуквал и дърпал зърната им.