Чарли Шийн бесен на Линдзи, така и не му благодарила за стоте бона

Булевард

12-12-2012, 14:08

Снимка:

ТМЗ

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

За съжаление, Линдзи Лоън не е толкова добра в обноските, колкото в създаването на сензации.

Чарли Шийн  разкри разочарованието си от буйното и непораснало момиче на Холивуд Линдзи Лоън, партньорката му в петата серия на „Страшен Филм” не е откликнала подобаващо на коледният му подарък а именно милостинята от 100 бона в зелено.

Според Шийн, Ли Ло все още не му е казала „благодаря” за стоте хиляди долара, които  той й подари миналия месец, за да я спаси от проблеми с данъчните. Звездната благотворителност послужи като авансово плащане за задължението от 233 904 щатски долара, които Линдзи дължи на данъчните зад океана.

Актьорът разкри новината по време на неотдавнашното си гостуване в шоуто Ентертеймънт Тунайт с Крис Джейкъбс.

"Все още очаквам смс, с който да ми каже" благодаря ", каза Шийн. "Каквото и да е, разбираш ли?"

Шийн, който е експерт по стремглавите падения и целенасочени спускания по низходящата спирала, увери интервюиращия, че Линдзи макар и малко неблагодарно е наистина сладко момиче и скоро отново ще си стъпи на краката.

"Тя просто се нуждае от малко време", добавя той. Шийн и Лоън си споделиха екрана заедно в любовна сцена истинска паранормална активност в продължението на пародията Страшен филм 5.

"Беше доста интересно", споделя Шийн, без да прикрива смеха си. "За мен, това е от историите, които мога да разкажа след 20 години. А тази е след 20 минути. "