Фолкгърла за 1000 кинта на нощ в каталога на "My Agency"

Крупни бизнесмени и политици също били сред клиентелата

Крупни бизнесмени и политически фигури са се възползвали от сексуалните услуги, предлагани от групата на Антон Петров-Хамстера, обяви прокурор Милко Момчев.

 

В секскаталога е била и известна фолкпевица, която също ще бъде разпитана като свидетел по делото за трафик на жени срещу Хамстера, шефът на "My Agency" Мирослав Йончев и Цветко Цветков, посочи прокурор Момчев, цитиран от Дарик.

 

Той обаче отказа да коментира коя е певицата, но поясни, че тя е работила в агенцията на същата тарифа като останалите модели - 1000 лева на нощ.

 

Софийският градски съд гледа днес мярката за неотклонение „задържане под стража" на Мистър България 2003 Мирослав Йончев, като магистратите го оставиха в ареста с мотив, че може да извърши друго престъпление. Йончев е в ареста вече шест месеца, след като заедно с Антон Петров и Цветко Цветков бяха задържани на 26 юни при спецакция на ГДБОП за трафик на жени.

 

Пред съда прокурор Момчев обясни, че предстои заключение на техническа експертиза за кодираното съдържание в компютъра на основният свидетел по делото - Мис България 2008 Ралица Тодорова.

 

По думите му имало вход към сайта "Салата Цезар", на който били качени снимки на момичета за сексуслуги, които били в пряка връзка с организирана група на Хамстера.

 

На днешното заседание шефът на "My Agency" Мирослав Йончев поиска да бъде пуснат от ареста, за да се грижи за детето си и възрастната си баба.

 

Прокурор Момчев обаче се позова на свидетелските показания на Ралица Тодорова и още няколко момичета, работили за агенцията на Йончев, и подчерта, че той може да извърши друго престъпление, излизайки от ареста. Магистратите се съобразиха с мнението на обвинителя.