Пет неща, които не знаете за гаджето на Лейди Гага, Тейлър Кини (ВИДЕО)

Всеки път, когато жълтата преса зад океана спомене Тейлър, единственият начин, по който го описва е като "гаджето на Лейди Гага".

Гаджето на Лейди Гага, Тейлър Кини играе пожарникар в най-новата драма на NBC "Чикаго Файър", където той е полугол в 50% от участието си.

Ето пет забавни факта около жребеца - актьор, които да ни помогнат да го наричаме "По-добрата половина на Гага".

1. Тейлър е играл почти всякакъв вид спасител на човешки живот в униформа. Той изигра техник на линейка в краткотрайната драма "Травма", играе пожарникар в "Чикаго Файър", беше и офицер от полицията в “Least Among Saints” и също така военен в предстоящия филм Zero Dark Thirty.

2. Има трима братя. Къде са те и дали са актьори, къде живеят  и те ли са наследили добър външен вид като Тейлър и на каква възраст са? Освен това Лейди Гага уважи сватбата на единият от братята  през лятото.

3. Арестуван е във Вирджиния през 2002 г. за псувни на обществено място и за интоксикация. „Лошо момче”.

4. Запознава се с Лейди Гага по време на работа. Тейлър играе любовник на певицата в нейното видео към песента "Ти и аз". Двамата са много мръсни и перверзни във клипът, а останалото е история.

5. Започва кариерата си в скучната драма на  Fox "Модна къща", която е отчасти сапунена опера, отчасти теленовела, или нещо като драма запълваща ефирно време. Там той играе синът на Бо Дерек, Лука Джана.