Меломани от Германия и Финландия и мощно пого на концерта на Vrani Volosa

Бургас Лайф

30-12-2012, 13:42

Снимка:

Славея Стоянова

Автор:

Славея Стоянова

Всичко от Автора

Още по Темата:

С тричасов лайф Vrani Volosa се завръщат у дома

Vrani Volosa: Третият албум ще изненада!

Публиката понесе на ръце китариста Петър Йорданов, който напуска бандата

Верни фенове пяха с пълно гърло емблематичните парчета на бургаската паган метъл банда Vrani Volosa, които направиха разтърсващ концерт в AliveBar снощи. Барът зад бившето кино "Септември" се оказа малък за почитателите на групата. На концерта имаше фенове от цяла България, меломани от Германия и Финландия също се забавляваха мощно на близо тричасовия лайф.

Едни от най-известните им песни "Слънце" и "Крушение" нажежиха обстановката на макс, а най-смелите се впуснаха в пого точно пред сцената. С песента Horizon пък музикантите поздравиха специално колегата си Асен Христов от група Dimholt по повод бъдещата му сватба. 

По време на участието стана ясна и една съществена промяна в състава на бандата. Момчетата обаявиха новината, че китаристът Петър Йорданов вече няма да е част от Vrani Volosa и това всъщност бе последното му участие с бандата, тъй като заминава за Германия.

"След повече от пет години заедно се налага Петър да ни напусне и много искам да го поздравя с тази песен, защото колкото и далеч да отидеш, ти никога няма да забравиш откъде си дошъл. И ние никога няма да забравим нашия много добър приятел", обяви вокалистът Христо Красимиров секунди преди момчетата да започнат "Там, където сърцето гори".

След повече от два часа и половина на сцената публиката продължаваше да скандира името на бандата, за да ги върне за поредния бис. "Благодарим ви много! Страхотна публика", разделиха се с феновете си от бандата, малко преди тълпата понесе китариста на групата на ръце.

В момента Vrani Volosa работят усилено по третия си албум. Очаква се след демо записите, които трябва да приключат в края на тази година, момчетата да влязат в студио за записи.