Кейт Мос или новият вид на жената на Живанши (СНИМКИ И ВИДЕО)

Булевард

09-01-2013, 13:13

Снимка:

Живанши

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кейт Мос или новият вид на жената на Живанши

Британската манекенка участва в новата рекламна кампания на модната марка

Британската топ манекенка Кейт Мос участва в рекламната кампания за сезон пролет-лято 2013 на парижката модна марка Живанши.

Красавицата позира със спусната коса по раменете и очи, покрити с големи метални слънчеви очила, облечена в дрехи от колекцията пролет-лято 2013 на Рикардо Тици за Живанши.

Докато Кейт представя новия вид на жената на Живанши, лице на мъжката колекция са испанският матадор Хосе Мария Мансанарес и художникът от Ню Йорк Джаред Бъкистер, известен с гротескните си рисунки с моливи и черно-бялата си фотография.

Идеята за фотосесията, която е дело на фотографите Мерт и Маркус и Рикардо Тиско, е на бившата главна редакторка на френското издание на сп. "Вог" Карин Роафелд и на стилистката Кейти Ингланд.

"Това са хора, които обичам и които ме обичат. Става дума за семейството, нещо, което трудно се намира в днешния свят. Става дума за истински хора, като вземаме само най-доброто от техните личности без никакви усилия", заяви енергичният творчески директор на Живанши Рикардо Тици.

В съответствие със семейния дух на кампанията италианският модел Мариякарла Босконо също участва във фотосесията с четиримесечната си дъщеря Мариялукас.