Тийнейджър инсценира обир в дома си, сви 1 300 лв. и злато

Крими

23-01-2013, 11:06

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж разби колата си, инсценира кражба на злато

Нагли апаши отмъкнаха кучето на 36-годишен бургазлия в к-с "Меден Рудник"

Непълнолетен бургазлия инсценира обир в собствения си дом, съобщиха от полицията. За кражбата на два лаптопа, 1 300 лв. и златни бижута от апартамент в бл. 76 в к-с "Славейков" съобщила майката на момчето в понеделник.

Ченгетата обаче бързо разбрали, че вещите изчезнали заради "вътрешен човек" и установили, че тийнейджърът е замислил крупния обир. Момчето е направило пълни самопризнания. 

Нагли апаши отмъкнаха куче от частен двор, разположен на улица "Кооператор" в к-с "Меден Рудник". 36-годшиният собственик на лабрадора с ужас установил, че за времето от 12 до 17 часа на 15-и януари домашният му питомец е изчезнал. Кучето е маркирано и регистрирано с чип. Работата по случая продължава.

80 едногодишни черешови дръвчета от различни сортове пък се изпариха от градината на земеделската кооперация, разположена в местността "Могилата" в землището на с. Черноград. Сигнал за кражбата подал председателят на кооперацията "Наша земя" в селото, който установил около 13 часа вчера, че умели крадци са изкоренили овошките. Общата стойност на откраднатите дръвчета възлиза на около от 400 лв.