Алекс Сърчаджиева и Красимир Ранков водят Dancing Stars

Булевард

03-03-2013, 13:36

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Актьорският тандем никога не е играл на една сцена

Двамата популярни актьори, които никога не са играли заедно на една сцена, ще застанат рамо до рамо като водещи на шоуто Dancing Stars. Това ще бъдат Красимир Ранков и вече понатрупалата опит покрай VIP Brother и "Фермер търси жена" Александра Сърчаджиева.

Красимир Ранков е познат с много свои роли в киното и театъра, но за първи път в своята кариера ще бъде водещ.  Въпреки дългогодишния си актьорски опит той сподели, че е притеснен за новото си амплоа и го приема като истинско професионално  изпитание. Красимир Ранков не смята  себе си за добър танцьор, дори е късал мускул по време  танц, което не пожелава  на никого от участниците.

Александра Сърчаджиева обича да танцува и да се забавлява. "С Краси Ранков ще станем страхотен тандем. Никога не сме играли заедно, но се познаваме много добре. Той е изключителен. Това шоу ще бъде страхотен купон. Убедена съм, че зрителите и участниците ще се забавляват страхотно", заяви Алекс.

Dancing Stars започва от 11 март в ефира на Нова тв, като в състезателното риалити ще се включат 14 двойки.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен