Чичовото щастлив и на точка, но е максималист – гони трите

Спорт

25-03-2013, 11:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Наясно съм с титулярния състав, обяви селекционерът на заминаване

Селекционерът на България Любослав Пенев не допуска и за миг отборът да се бори за точка в Копенхаген. На летището преди полета за Копенхаген той заяви, че е наясно със стартовия състав за утрешния важен мач, но не издаде повече подробности.

"Мачът с Малта е история, сега ни предстои много сериозна битка, но сме подготвени и аз съм напълно спокоен. Знам, че отборът ще даде всичко от себе си. Пътуваме с човек по-малко, защото освободих от лагера Йордан Минев, който е наказан. Манолев е добре, всичко е наред с него и пътува с нас. Наясно съм с титулярния състав”, каза Пенев пред журналистите на Летище "София".

"Впечатлението ми от Дания не е ново. Това е много силен съперник и аз го казах още след жребия. Винаги ми е харесвало как играят – не бързат да атакуват, държат топката, солидни са и в защита, и в нападение. Надявам се на добър мач. Отиваме за победа. Вече обсъдихме, че за да останем в играта ни трябват 4 точки от тези два мача. Вече имаме 3. Аз обаче съм максималист и вярвам в отбора си", добави треньорът.

Още спортни новини четете в SPORTLINE.BGСнимка на Деня

Щрихи от Плевен