Сидеров срещу всички, зове ГЕРБ, БСП и Сие да се саморазпуснат

Политика

26-03-2013, 14:24

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Националистът няма нищо против честото провеждане на избори

Волен Сидеров реши да поясни вчерашния си "джентълменски изказ", че партията му може да подкрепи ГЕРБ в бъдещия парламент.

"Атака няма да се коалира или да подкрепя ГЕРБ, БСП, НДСВ, СК, ДПС и Кунева", категоричен бе той и допълни, че всички тези партии са изграждали колониалното робство на България.

"Това са партии, които са управлявали и заробвали страната ни. Партии, които са извършвали национално предателство спрямо българския народ", заяви още лидерът на националистите.

Той допълни, че ако Кунева влезе в парламента, също не може да очаква подкрепата на "Атака", а само яростната й съпротива.

Волен Сидеров призова тези партии да се саморазпуснат.

"Да освободят политическото пространство и то да се насити с хора и формации, които имат патриотична и националистическа насоченост. Само тогава България ще върви напред, иначе нашата родина ще гази в блатото на колониализма", категоричен бе той.

Сидеров обяви, че не вижда нищо лошо в това да има избори, които да са по-чести.

"Не виждам нищо страшно в това да има избори, докато се прочисти политическото пространство – това не е нито фатално, нито лошо, а е парламентарен и демократичен начин за управление на държавата. Който говори, че да има избори е много лошо и страшно, той демагогства и иска отново да има някакъв сговор между партиите, които отново да яхнат България и да я държат в мизерията, колониалното робство и в пълната зависимост от чужди   монополи", заключи той.