Новата "Мис Пловдив": Короната е тежка, но ще се справя! (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

19-04-2013, 12:33

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте Мис Пловдив 2013! (СНИМКИ)

Джулия Стоянова даде първото си интервю специално за Plovdivutre.bg

Джулия Стоянова срази жестоката конкуренция и грабна приза "Мис Пловдив 2013". Тя е едва на 17 години, но направо отнесе главите на останалите претендентки. С естествена красота и ослепителна усмивка Джулия омъгьоса всички членове на журито. Минути след победата тя сподели, че вече тръпне в очакване на предстоящия конкурс "Мис България" догодина. Участието й в него ще е като сбъднат сън и осъществена детска мечта.

Новата миска е възпитаничка на Езикова гимназия "Бертолт Брех в Пазарджик. Въпреки че красавицата учи немски и английски, тя желае да продължи образованието си в съвсем друга област. Момичето вече е решило, че ще се занимава с медицина и по-точно – хирургия. Джулия заяви смело, че нито модата, нито безбройните ухажори биха й попречили да осъществи своите мечти.

Младата красавица даде ексклузивно първо интервю специално за Plovdivutre.bg.

Тежка ли е короната?

Тежка е (смее се). Въпреки че е от 10 минути на главата ми, смятам, че ще се справя с отговорностите и задълженията като мис, които ми предстоят.

Какво те накара да се явиш на конкурса "Мис Пловдив"?

Модата за мен е само хоби. Затова днес бе едва първата ми подобна изява. Радвам се, че тук успях да намеря нови приятели и станах много близка с претендентките за короната. Дойдох, защото от малка мечтая да се явя на националния конкурс "Мис България". Титлата "Мис Пловдив" ми дава възможността да се изкача едно стъпало по-нагоре.

Очакваше ли да победиш?

Не, изобщо не го очаквах. Бях се натъжила, защото до последно не знаех какво става. Всички допълнителни награди бяха раздадени. Това, че ми е първо участие в конкурс, ме притесни още повече. Останалите момичета са в модни агенции и са се занимавали с мода. Аз никога не съм стъпвала на подиум досега. Когато чух номера и името си, направо не можех да повярвам. Изпаднах в шок, защото за първи път ми се случва нещо такова и не знаех как да реагирам.

Как ще се промени живота ти оттук нататък?

Не мисля, че ще се промени толкова много. Имам ясни цели за бъдещето си. На първо място поставям образованието си. Ще успея да съчетая нещата, така че да намирам време и за ангажиментите ми като "Мис Пловдив". Но все пак ще продължа да наблягам на обучението си, защото ме очакват тежки изпити следващата година.

Днес безспорно очарова всеки член на журито. С какво мислиш да впечатлиш догодина на "Мис България"?

Със същото - с това, че съм естествена. Днес положих огромни усилия, за да изглеждам максимално истинска. Косата ми е почти къдрава и мога да кажа, че това е натуралния ми вид. С много лек грим съм и винаги се усмихвам.

Заето ли е сърцето на новата "Мис Пловдив"?

Не. Все още не съм намерила подходящия мъж. На 17 години съм и истинският живот за мен тепърва започва. Тази година навършвам пълнолетие, а това е времето, в което ще имам шанс да достигна по-бързо до мечтите си.