Рекорд! 76 отбора в предварителния кръг на Каменица Фен Купа

Спорт

24-04-2013, 09:11

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мачовете ще се играят на 27 и 28 април на три терена едновременно

За първи път през тази година надпреварата за приза Каменица Фен Купа ще се проведе на едноименния спортен комплекс в Бургас. Каменица Арена в продължение на два дни ще се превърне в център на футболните страсти, които ще завладеят привържениците на най-популярната игра в света.

Записванията на участниците надхвърлиха всички очаквания и в събота и неделя на спортния комплекс зад МБАЛ в комплекс „Зорница” ще се изправят един срещу друг представители на 76 отбора от Бургас, региона и областта. Мачовете ще се играят на 27 и 28 април на три терена едновременно, като те ще бъдат преки елиминациии. Победените отпадат директно от турнира, а победителите очакват своя следващ съперник.

Според правилата времетраенето на един мач е: 2 полувремена по 15 минути с 3 минути почивка между тях. При равенство продължения не се играят, а победителят се излъчва чрез изпълнение на дузпи /по три, а при ново равенство - по една, до определяне на победител/. Всеки отбор се състои от 5 + 1 играещи състезатели + до 4 резерви.

Със сигурност страстите тази събота и неделя ще бъдат горещи, но затова пък приятелите на футбола ще могат да изпитат истинска радост с любимата си игра