Много вода, вкусотии и щур купон за ЧРД в Предизвикателството (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

07-07-2013, 12:36

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Първата участничка Михаела отпразнува рожден ден в риалитито

Най-новото пловдивско риалити "Предизвикателството" едва започна, а мисиите направо валят.

19-годишната Михаела Дишлиева е първата участничка в него. Веднага след първата изненада, която поднесоха продуцентите на Михаела, тя получи нова. Едва разопаковали багажите, Михаела и гост-звездата Ралица от "Сървайвър" се присъединиха към салса парти.

Вече подгрялите дансинга танцьори приветстваха с добре дошли красавиците. Сълзи от щастие блеснаха в очите на Михаела, когато хората в залата запяха "Happy Birthday" на младата майка, по случай рождения й ден.

"Първите 12 часа минаха сравнително спокойно за участничките", споделя продуцентът Димитър Жеков.

Вчера обаче те бяха изправени пред първите си по-сложни мисии. Интересна "мокра" изненада дойде още по обяд на Акватека "9-ти километър". Ралица не пожела доброволно да пробва температурата на водата. Естествено екипът на предаването не остави нещата така. Тя бе хвърлена в басейна въпреки нежеланието й – така е в "Предизвикателството". Разразилата се буря след обяд попречи на изпълнението на една от мисиите. Поради лошите метеорологични условия, продуцентът Жеков реши да премахне "мократа" мисия за по-голяма безопасност на екипа и момичета.

"Вкусна" мисия обаче имаше. С вързани очи всяка от девойките трябваше да познае какво има в чинията й, разчитайки само на вкусовите си рецептори. За максимална трудност те отпиваха и студена напитка или шампанско, което тотално ги обърка.

Вечерта се състоя парти послучай рождения ден на Михаела на "9-ти километър". Повече информация и кадри от купона ще има съвсем скоро, обещават от "Предизвикателството".

Днес Михаела ще бъде преобразена от гримьор и фризьор за първата й професионална фотосесия. С това ще приключи и нейното участие в реалити формата.

Ралица сутринта приключи своето участие в предаването, но като всеки един фотограф, тя прояви интерес и остана за днешните снимки. По свое собствено желание тя реши да остане и да наблюдава целия снимачен процес.

19-годишната пловдивчанка влиза в борбата за голямата награда на края на годината. Вече е ясно какво ще получат двете победителки през декември. За първото място наградата е екскурзия в Турция, включваща обиколка на най-крисивите места около Босфора. Втората победителка също ще се радва на екскурзия, но в някой от родните курорти.