Горещ сблъсък на Акватека! DJane Husky и DJ Balthazar изригнаха! (ГАЛЕРИЯ)

Пловдив Лайф

27-07-2013, 13:52

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Голата DJane Husky чака бебе!

Всяка капка вода се превърна в "изпитание" за хаус маниаците

Снощи заклетите хаус маниаци в Пловдив се събраха за едно незабравимо парти на Акватека 9-ти километър. DJ Ivo доволно подгря почитателите на хубавата музика. Изключително горещо обаче стана при появата на топлес диджейката DJane Husky. Хубавицата е известна с това, че по време на участията й феновете освен на качествена музика се наслаждават и на прелестите й. Красотите на 20-годишната русокоска предизвикаха истински фурор сред публиката и накараха мнозина да охладят страстите в басейна на комплекса.

Всяка капка вода се превърна в щастие за посетителите на Акватека. Горещи мадами по бански и подивели мъжкари с изстудени питиета в ръка се вихриха до ранни зори под звуците на хаус музика.

След участието на топлес диджейката зад пулта застана известният DJ Balthazar. Той буквално изцеди докрай хаус маниаците.

DJane Husky направи своето прощално парти снощи на 9-ти километър. Причината за последната й поява зад пулта няма нищо общо с изписаното по нейн адрес през последния месец. Бургазлийката очаква своята първа рожба. Научи повече за историята й ТУК.