Само в SL: Любовница на Томов е вторият собственик на ЦСКА?

Спорт

06-08-2013, 19:00

Автор:

Камелия Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Край на сагата - "Лира Инвестмънтс" взе ЦСКА от "Титан"

Лупи раздавал пари срещу мълчание за случващото се в клуба

"Лира инвестмънт" от вчера официално стана собственик на ЦСКА. Още преди 15-ина дни ви разкрихме кой стои зад базираната в Люксембург компания. Димитър Митев дърпа конците на партийния си гуру Александър Томов. Фирмата има още един български директор. Това е Калина Богданова Кръстева, която от вчера е човек, отговарящ пряко за бъдещето на най-големия български клуб. Милионите фенове на ЦСКА заслужават да знаят кой управлява 31-кратния шампион, след всичките години в, които той беше използван за нечисти цели.
Близки до осъдения политик разкриха пред Sportline.bg, че Калина Богданова Кръстева е... любовница на Александър Томов. По тази линия тя е вкарана в управляващото звено на "Лира Инвестмънт", зад която е бившият политик. Кръстева не се слави с каквито и да било познания в областа на спорта, тъй като работи като счетоводител. Припомняме, че преди време колегите от "Стандарт" намериха Кръстева в кооперация на столичния булевард "Христо Ботев" №3. Видимо притеснената Калина опита да се скрие и заяви , че е станало съвпадение с името.
Всъщност, не е станало никакво съвпадение, а това е била самата Калина. Около 25-годишната дама, е притеснена от факта, че е изкарана на преден план, за да прикрива схемите, които Томов върти с "Лира Инвестмънт", ЦСКА и "Интернешенъл Метал форуардинг". Затова е инструктирана да мълчи. Същият е случаят с Димитриос Зоис. Неговият адрес в Люксембург съвпада с този на "Лира Инвестмънт". Бившият съпруг на еврокомисаря Вивиан Рединг е наясно със заверата на Томов за ЦСКА, но също мълчи. Запознати твърдят, че тлъсти пачки от осъдения бивш президент на "армейците" са запушили устата му.
“Не знам да има такава фирма на моя адрес. От вас чувам за първи път за нея”, заяви наскоро Зоис пред "24 часа". А истината е съвсем друга. Както и тази за ЦСКА. Която скоро ще стане ясна. След като лъжите от първата пресконференция на Александър Томов след купуването на ЦСКА лъснат една по една.