Симеон Симеонов се завръща в игра за Добруджа 1919

Спорт

08-08-2013, 15:58

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Добруджа 1919 приема Ботев /Гълъбово/ в събота от 18.00ч. на ст.Дружба

Симеон Симеонов тренира на 100 процента с отбора и ще попадне в групата за предстоящия мач на Добруджа 1919 с Ботев Гълъбово в среща от втория кръг на „Б” група. Това заяви на пресконференция в Добрич пом.-треньорът на „жълто-зелените” Стефан Славов, цитиран от centersport.org.  Двубоят е на 10 август от 18 часа на стадион „Дружба”.
Славов посочи, че са наблюдавали запис на мач на Ботев (Гълъбово) и смята, че противникът е сериозен отбор, който не се притеснява да пресира съперника дори дълбоко в половината му, добре подреден тактически тим. Изграден от бивши футболисти на Берое.
В същото време легендарният футболист на добричкия клуб не пропусна да отбележи, че състави като Витоша (Бистрица) и Дунав (Русе), които бяха вкарани по служебен път, за да запълнят втория ешелон, влизат като фаворити. Във Витоша има играчи като Антон Петров и Четин Садула, а в Дунав - Младен Стоев, Николай Петров, Ивайло Раденцов и Любомир Иванов, пише centersport.org.
Стефан Славов изрази задоволство, че след първия кръг Калиакра и Добруджа са на първите две места в класирането. Той се надява те да запазят позициите си с уговорката „жълто-зелените” да са пред каварненци.