Зрителите решават морални дилеми във Vox Populi

Булевард

23-08-2013, 17:00

Снимка:

bTV

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Шоуто тръгва тази есен по bTV

За първи път тази есен зрителите ще избират края на историята. Това ще се случва в уникалното за българския ефир предаване Vox Populi.  

Как бихте постъпили, ако научите, че мъжът на най-добрата ви приятелка й изневерява. Ще й кажете или ще премълчите? Точно в такива ситуации ще поставя зрителите новото предаване, което ще тръгне тази есен по bTV. Във всеки епизод то ще представя кратък, но незавършен телевизионен разказ. Как да свърши историята ще решават зрителите.

Vox Populi ще задава въпрос - бихте ли спасили живот? Отговорът е сравнително лесен. Бихте ли спасили живот на убиец? Вече не е толкова лесно. Нека стане още по-сложно - бихте ли спасили живота на убиец, чиято жертва е бил ваш близък?

Екипът на предаването обещава да разказва реални сюжети за любов, престъпления и семейни отношения. А за да могат зрителите на bTV да изберат какъв да е финалът, ще трябва буквално да се превъплътят в главния герой.

Зрителите ще могат да гласуват за това как да свърши филмът, докато го гледат, по възможно най-широк кръг от платформи. Те ще могат да гласуват през фейсбук, чрез сайта на шоуто, през мобилна апликация за смартфони, чрез смс и с телефонно обаждане.