ГЕРБ ще запълни незаетите места в комисиите на парламента

Политика

27-08-2013, 13:41

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Партията ще изпълни ролята си на действаща опозиция

ГЕРБ ще се събере в началото на следващата седмица, към този момент имаме политическо решение за влизане на членове от групата на партията в постоянните комисии на НС.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева. Тя обясни, че партията ще излъчи представители за комисиите, за които са останали незаети места. 

Цачева допълни, че ще участват, защото по този начин виждат ролята си на една действащ и единствена опозиция в състава на 42-ото Народно събрание.

Депутатката от партията на Бойко Борисов каза още, че нямат притеснения за отцепване на членове на ГЕРБ.

С колегите от групата сме достатъчно единни, подчерта бившата председателка на Народното събрание. "Няма масово напускане на членове на ГЕРБ, с полученото писмо от ОД МВР-Варна до областният координатор на ГЕРБ-Варна става ясно, че на Министерство на вътрешните работи им е интересен фактът, относно многобройните новоприети членове, които постъпват от началото на годината, още повече след предсрочните парламентарни избори през месец май."

"Няколко са общинските структури на цялата територия на област Варна. При всички положения става дума, най-малко за няколко стотин души, които са постъпили от началото на годината, може би цифрата да бъде над 1000", каза депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.