Св. Тодоров:Искам от моите момчета отново да покажат борбеност и желание

Спорт

28-08-2013, 16:19

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Момчетата ще гонят победа с Ботев, като подарък за рождения ден на наставника си

Отборът на Добруджа отива във Враца да покаже игра, за която  футболистите са тренирали през седмицата. Това стана ясно от старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров на проведената днес пресконференция. В нея се включиха и футболистите Симеон Симеонов и Кристиян Петков. Светльо Тодоров заяви, че няма кадрови проблеми за предстоящото гостуване в петък и допълни, че познава силните страни на Ботев. Има леки оплаквания, но всички ще бъдат на линия за мача и ще разчита на всеки един, който попадне в групата от 18 момчета.

Искам от моите футболисти да покажат същата борбеност и желание, както в мача с Монтана. Да покажем това, което сме тренирали и научили през седмицата. На това държа. Всеки, който излезе на терена, да знае за какво е там и да изпълнява тактическите указания, заяви още Тодоров.

Дай Боже да зарадваме треньорът с победа в петък, когато той има рожден ден. Ако изпълним тактическите указания и се борим като отбор, трябва да победим, каза Симеон Симеонов.

Всички тренираме с настроение и желание, от треньора учим много нови неща, които се стараем след това да прилагаме, заяви 19-годишният  Кристиян Петков. Той е убеден, че Ботев ще бъде победен.

 Тази неделя в Добрич пристига английският специалист, треньор на Портсмут, Джонатан Делзел. Той ще остане две седмици в Добрич, като  ще работи индивидуално с  добричките футболисти, заяви Светослав Тодоров.