Бареков ме караше да правя интервюта само с БСП, ДПС и чалга звезди

"Николай Бареков ме караше да правя интервюта само с представители на БСП и ДПС, както и с чалга звезди. Това беше по време на служебното правителство, когато той се изпокара с повечето институции и наричаше президента с какви ли не думи. Това не ми хареса и го помолих да си тръгна."

Това обяви сензационно вчера журналистката Диана Найденова, в предаването "Дикоff" по Нова телевизия. Тя разкри и детайли от личния си живот.

"Планирам да се омъжа, но няма да е за Роман Василев. Нямам нищо общо с козметичните промени по лицето му. Аз не съм д-р Енчев. Не искам да се злослови по адрес на Роман Василев, защото го уважавам, той ми е бил събеседник", разкри журналистката. 
Диана призна, че мъжът до нея се казва Мирослав и наистина планира сватба.

"Реших да простя на татко, че ме изостави, когато съм била на една годинка. Един ден след едно интервю по Нова тв той ми е звъннал по телефона. Не му знаех номера, а ме бяха търсили 15-ина непознати номера. Върнах обаждането само на един, тъй като последните две цифри - 5 и 7 са любимите ми. Оказа се, че това е татко. Поговорихме си малко и аз му простих" - допълни Найденова, "но нямаше как да сме вече дете и родител, защото бяха минали 30 години, а и аз самата съм родител."

Тя призна, че бащата на дъщеря й, Борис, се е самоубил, но те се разделили още когато Диана била бременна в шестия месец. Тя сама отгледала дъщеря си, която сега ще е в ІV клас.

Найденова коментира и трансферите на журналисти от Би Ти Ви в Нова телевизия.

"Виктор и Ани са страхотен тандем. Ръкопляскам на Нова телевизия за това, че успя да ги привлече в медията", обясни Найденова.