Еделвайс категорична: Тръгвам си, ако отново ме унижите!

Много съм възмутена! Просто не мога да изкажа с думи колко съм възмутена и наранена, каза актрисата Еделвайс в изповедалнята.

Нямате право и не можете да искате това от нас. Аз лично работя с цялото си тяло, с външността си, актриса съм, появявам се на екран. Косата ми е с дължината, която аз съм преценила, всичко по тялото ми е такова, каквото аз съм преценила.

Дойдох в това предаване да се забавлявам, да покажа себе си, не за да ми режат косата. Това е посегателство върху личността ми, а всяка личност тук е неприкосновена. Така би трябвало да бъде.
Но ти сама отряза част от косата си, напомни й Големият брат.

Виж сега какво ще ти обясня, продължи Еделвайс, аз съм влязла в Къщата доброволно, живея с тези хора, харесвам ги и в момента малко или много те са мои приятели. Не мога да позволя да хленча и да се скатавам, щом техният бюджет зависи и от мен. Собствената ми чест не го позволява.

Да, сама си отрязах няколко кичура, но кой издаде заповедта? Кой ни даде тази унизителна мисия? Вие! Затова ви предупреждавам – ако отсега нататък измислите нещо толкова тъпо и се наложи да си режем я нокти, я да се боядисваме или нещо, което се отразява на външния ни вид, просто следващата ми стъпка е  да прекрача вратата и да си тръгна. Не ме интересува слава – аз си имам, не ме интересуват пари, аз също си имам.

За мен честта е на по-високо ниво от всичко, затова ще ви кажа сбогом в мига, в който отново ме унижите, заяви твърдо Еделвайс и напусна изповедалнята.