Спешно! 10 дни до операцията на Таня, трябват още 14 хил. лв.

Животът

28-09-2013, 11:00

Снимка:

Facebook.com/Nedqlka Grakova

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Близки на Таня: Операцията наближава, събрали сме едва половината сума

До края на септември семейството й трябва да потвърди престоя в австрийската клиника

Едва 4 300 лв. от необходимите 9 000 евро са събраните средства за операцията на бургазлийката Таня, която е с диагноза детска церебрална парализа.

Операцията е насрочена за 7 октомври, но до дни семейството на 19-годишната девойка трябва да потвърди или откаже дълго чаканата интервенция в Австрия.

"Преди година в австрийска клиника й направиха тежка и дълга 9-часова операция, поставиха й импланти, защото получи тежка луксация на тазобедрени стави. Още преди месеци мина времето когато отново трябваше да постъпи в клиниката, но този път, за да ги извадят от тялото й", обясни майката на момичето Недялка Гръкова. 

Положението става по-тежко за Таня, защото тя вече изпитва болка от поставените импланти. Гръкова допълни, че вече са приключили и последните процедури от четвъртия курс в полската клиника за рехабилитация.

окоматът показа, че много малко работи машината, а повече самата Таня! Има какво да се работи, директорът на клиниката е на мнение да поставим инжекции ботокс на ръцете и да използваме  руския метод Фибротомия, за да намалим спастиката на ръцете, което е много важно за Таня", допълни майката на 19-годишното момиче.

Жената обясни, че засега приоритет е операцията на Таня, която предстои. През май отново трябва се да посети клиниката за рехабилитация, за да се подобрят постигнатите досега резултати. 

Може да помогнете на Таня

с смс с текст DMS TANIA на 17 777, цена 1 лв. 
ПроКредит банк BG77PRSB 92301036576316
BIG PRCBBGSF

Тит.: Стоянка Георгиева Гръкова
PayPal сметка: nelito688@abv.bg

За повече информация 
Телефон за връзка с майката на Таня Недялка : 0878 923 278