С фиш за 2,80 лв. бургазлийка подкара чисто нова кола от тотото

Бургас Лайф

04-10-2013, 15:52

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургазлийка от "Изгрев" грабна чисто нова кола от тотото

С квитанцията си, с 4 комбинации тя спечели голямата награда в играта „Втори ТОТО шанс”

От днес една щастлива дама в Бургас ще управлява нов автомобил – голямата награда в играта “Втори ТОТО шанс” на Български спортен тотатлизатор. На празнично събитие в морския град късметлийката Донка Иванова Божкова получи ключовете на новото возило от Златко Златанов, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – гр. Бургас.
Донка Божкова е пуснала печелившия фиш, донесъл й голямата награда, в 68 тираж на игрите на СПОРТ ТОТО, провел се на 25.08.2013 г. С квитанцията си, с 4 комбинации, на стойност 2,80 лева, тя спечели голямата награда в играта „Втори ТОТО шанс”. Така бургазлийката се нареди до 580-те тото-участника, спечелили лек автомобил, от началото на играта през 2002 година.
Директорът на Районна дирекция на Български спортен тотализатор в града поздрави участничката, спечелила поредния тото-автомобил: „Щастлив съм да връча ключовете на новия автомобил на дама от град Бургас. В нашата Районна дирекция вече имаме 61 спечелени автомобила, от които 20 са в самия Бургас. Пожелавам на всички нейния късмет, защото за всеки фиш има „Втори ТОТО шанс“, и то без да се заплаща допълнителен залог”.
„Много съм радостна от тази награда. С близките ми ще продължаваме да участваме в игрите на тотализатора и сме сигурни, че отново ще имаме своя шанс”, каза щастливата победителка.
Празничните събития по връчване на големите награди в играта „Втори ТОТО шанс” продължават. Следващият късметлийски град е Плевен, където на 9 октомври ще бъдат връчени не един, а два тото-автомобила, информират от спортния тотализатор.