Изненадващо откритие! Изневеряваме с хора, по-зле изглеждащи от половинките ни!

Животът

04-10-2013, 17:37

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Не търсим по-хубави любовници

Разпространено е разбирането, че хората изневеряват с хора, които изглеждат по-добре от половинките им. Това обаче може да се окаже невярно.

Според последни проучвания на Victoria Milan, агенция за запознанства за семейни хора, които търсят афера, се оказва, че всъщност е точно обратното, писа Huffington Post, цитиран от  inews.bg.

Уебсайтът анкетира повече от 4000 семейни, които твърдят, че официалните им половинки изглеждат много по-добре от любовниците им.

Само 30% от мъжете изневеряват с по-млади от тях жени. А едва 25% от силния пол твърдят, че любовниците им изглеждат по-добре от съпругите им.

Тогава изниква въпросът - защо изобщо изневеряват?

Според мъжете неофициалните им половинки са много по-страстни, по-добре ги изслушват и повече се грижат за тях.

При жените обаче процентът е по-голям. Повече от половината мислят, че мъжът им изглежда по-добре, а около 45% намират любовника си по-атрактивен.

На въпроса защо изневеряват, отговорите на жените са идентични с тези на мъжете. Според нежните половинки техните неофициални партньори са по-страстни и ги разбират много по-добре. А 89,6% от тях споделят, че любовниците ги оценяват много повече и се чувстват по-желани и по-секси.