Бургазлията Ангел преби шефката на влака за София, имало бомба и терористи на него

Мъжът е заловен и прибран в ареста

Полицията прибра в ареста 41-годишния Ангел Ангелов от Бургас, който вчера спря цяла влакова композиция в Карнобат.Той подал сигнал на тел. 112, че във влака има заложена бомба и терористи

. Около полунощ в полицията получили сигнал от началничката на локомотива,  пътуващ от Бургас - София, за това че във влака непознат мъж безпричинно й нанесъл няколко удара. Според думите на жената, в купето, където пребивавала, влязъл непознат мъж, който заявил че във влака има терористи и поставена бомба. Жената се опитала да го успокои, но непознатия се нахвърлил отгоре й с плесници. На ж.п. гара Карнобат мъжът е задържан от полицейските служители, като е установено, че това е : 41 годишния Ангел Ангелов от Бургас.

Малко преди задържането си той се обадил на тел. 112 и подал сигнал за поставено взривно устройство във влака, с който се придвижвал, поради което на ж.п. гара Сливен влака е спрян и е извършена щателна проверка за съмнителни вещи или предмети. Такива не са открити и след близо едночасово закъснение влака продължил към София.

Бургазлията е задържан за срок до 24 часа в РУ - Карнобат, като по случая е образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда и неверно телефонно повикване.