Зума: Любо е отличен готвач, знае колко сол и пипер да сложи на манджата

Спорт

11-10-2013, 11:26

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вярвам, че Пенев ще ни поднесе поредната порция радост, прогнозира легендата на Локо (Пд)

Бившият национален селекционер Христо Бонев похвали работата на Любослав Пенев начело на представителния тим. Зума обаче не пожела да дава съвети на бившия нападател как да победи Армения довечера в първата от двете решителни квалификации за баражите на Мондиал 2014, които предстоят на нашия тим.

"Любо си е вътре в кухнята и си знае най-добре материала. Той много добре знае колко сол и пипер да сложи на манджата, за да ни е вкусна. Вярвам, че ще ни поднесе поредната порция радост. Отличен готвач е", каза Зума пред "Тема Спорт".

Според него дори и при негативен резултат в Ереван не трябва да бързаме да зачеркваме отбора. Бонев смята, че Пенев е извършил много добра работа досега с изграждането на тим, който има вече игрови облик и собствен стил и би трябвало да продължи работата си и занапред.

„Ако пък вземем и двата предстоящи мача с Армения и Чехия в София и пак не се класираме на баражите, то ще трябва да се сърдим единствено на себе си, заради многото равни резултати, които направихме на старта на квалификациите”, завърши легендата на Локо (Пд).