Хубчев получи званието “Почетен гражданин на Стара Загора”

Спорт

23-10-2013, 17:07

Снимка:

beroe.bg

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Днес на официална церемония пред Община Стара Загора старши треньорът на “Берое” Петър Хубчев получи званието “Почетен гражданин на Стара Загора” лично от кмета на града Живко Тодоров.

Хубчев бе удостоен с признанието след сесия на Общински съвет-Стара Загора на 26 септември 2013 г. “Благодаря на Община Стара Загора, на ръководството на “Берое”, на играчите си, с които, ако можех, бих разделил това отличие и не на последно място и на феновете на нашия отбор, които не спират да ни подкрепят”, заяви Хубчев след като получи почетната огърлица.

Церемонията съвпадна и с пристигането на Купата на Шампионската лига в Стара Загора. Градът бе последна спирка от европейското турне на най-ценния трофей на клубно ниво. Освен нея на площада пред Общината бяха изложени и последните две купи, завоювани от “Берое” – Купата на България за 2013 г. и Суперкупата на България за 2013 г. До тях бе и целият отбор на “Берое”. Играчите се радваха на изключително внимание от страна на феновете, които имаха възможност да се снимат с тях и получат автографи от своите любимци.