Прелестната Даниела Неделчева и Тео от „7 часа разлика“ журират в кастинга за Мис Бургас България 2013

До тях тежката дума ще кажат и миналогодишната победителка Полина Добрева, Мис Созопол – Александрина Цветкова и организаторката на конкурса Ваня Кирова

Поредната гордост на бургазлии Даниела Неделчева, която наскоро се сдоби с титлата Мис България и талантливия актьор Тодор Дърлянов или както повечето хора го познават кто Тео от бг сериал "7 часа разлика" ще помагат в избора на 12-те участнички за Мис Бургас България 2013. До тях тежката дума ще кажат и миналогодишната победителка Полина Добрева, Мис  Созопол – Александрина Цветкова и организаторката на конкурса Ваня Кирова.

Кастингът ще се проведе между  12:00 и 16:00 часа на 01.11.2013г. в клуб Астория в Бургас, като одобрените момичета ще бъдат обявени същата вечер на специално парти в клуба.

Самият конкурс ще се проведе отново в пет звездното бижу на града, а именно  Гранд хотел и СПА Приморец на 6-ти декември Никулден.

„ В Бургас има много красиви момичета, надявам се да видя голяма част от тях на кастинга. Естествената красота и поведение, ще е водещо в избора ми тази година.С помощта на хотел Приморец  сме  подготвили интересна  програма и много награди, като за сега ще издам само, че на финалистката ще бъде даден сериозен  шанс за бъдещо професионално развитие.“ – споделя Ваня Кирова.