Талантите на Казанлък – в сцена на открито за Коледа и Нова година

Животът

14-11-2013, 18:32

Снимка:

Община Казанлък

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

В навечерието на едни от най-светлите празници в нашия календар - Коледа и Нова година, Община Казанлък организира „Открита сцена“ за талантливите малки и големи жители на общината.

Творческите формации, възпитаници на училища и детски градини, читалищните колективи, самодейци от пенсионерските клубове, талантливи деца от различни школи могат да вземат участие във веселието край елхата със своите изпълнения.

Празничната инициатива ще се проведе  на площад ”Севтополис” пред Коледната елха за времето от 16.12. до 30.12.2013 г.от 15.00 ч.до 17.00 ч. Община Казанлък обезпечава технически участието на изпълнителите в тази нова инициатива, като осигурява сцена на открито и озвучаване. Желаещите трябва да подадат заявка за участие до 06.12.2013 г., на e-mail: ct.kz@abv.bg, като в нея посочат деня, часа и вида на изпълненията. Община Казанлък кани талантите да се включат в сцената на открито, за да се превърне нашият град в една коледно-новогодишна приказка, изпълнена с много празнично настроение и усмивки.